Irina Fetecău, dupa Australian Open: “Australienii știu să organizeze un Grand Slam. Sunt foarte relaxați și pasionați de tenis, trăiesc alături de jucători”

Irina Fetecău, locul 211 WTA, a povestit, în direct la Sport Total FM, experiența sezonului australian, unde a pierdut 2 meciuri în calificări de la minge de meci, la Adelaide și Australian Open.

Românca în vârstă de 25 de ani spune că australienii știu să se bucure de tenis, iar experiența participării la turneele de acolo a fost la superlativ.

“A fost o experiență foarte frumoasă, lăsând deoparte dezamăgirile trăite la meciuri, zic dezamăgiri pentru ca am jucat la Adelaide în calficări, apoi în calificări la Australian Open, în ambele meciuri am pierdut de la minge de meci, dar am încercat să privesc pozitiv toată experiența, pentru că am avut 2 adversare experimentate, foarte bune, ambele în jur de locul 50 WTA.

Experiența a fost minunată în Australia, au fost cele mai bune condiții, am fost alături de cei mai buni jucători din lume, i-am urmărit de aproape. Eu zic că am avut o continuare a presezonului acolo, la căldură, încerc să evit iarna pe cât pot de mult. Iar australienii știu să organizeze un turneu de Mare Slam, nu am ce să reproșez, totul foarte bine pus la punct.

Australia are un farmec aparte, oamenii sunt foarte relaxați și pasionați de tenis. M-am uitat și în Melbourne când ne mai plimbam, peste tot erau afișe, reclame, e un adevărat eveniment că se apropie, că începe. Trăiesc alături de jucători, sunt foarte implicați, urmăresc cu mare pasiune deși nu e sportul numărul 1 la ei, este pur și simplu ceva ce ei îndrăgesc foarte tare și, iată, că și fără Djokovic, a fost un turneu spectaculos”, a spus Irina Fetecău.

Irina Fetecău a dezvăluit și planurile din acest an, la ce turnee își dorește să participe, dar și strategia sa pe termen lung.

Discuția intregală poate fi ascultată aici:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -