Fotbaliștii de la Gaz Metan Mediaș au ajuns să joace “pe caiet”. Nu au mai fost plătiți de luni bune.

Ilie Poenaru, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 24 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre situația dramatică de la Gaz Metan Mediaș, de luni bune jucătorii au ajuns să joace “pe datorie”.

“Nu au mai venit bani și tocmai de aceea jucătorii merită felicitări pentru că am reușit într-un timp scurt să spunem să îi conectez la realitatea în sensul că mă refer la fotbal și am încercat să găsim o motivație să îi facem totuși să joace și să aibă atitudinea pe care au avut-o la meciul cu UTA Arad.

Este greu, nu a venit nimeni să stea de vorbă cu ei, nu a venit nimeni să le spună nimic, doar din anumite surse primim tot felul de informații că lucrurile se vor rezolva, dar nici nu știu cum se va rezolva că deja am ajuns la saturație.

Nu a venit niciun oficial din partea primăriei sau din partea conducerii să spună ceva concret. Ni se transmit mesaje prin diferiți interpuși, dar știți cum este… Noi ne-am cam săturat de acest vorbe, noi ne-am cam săturat de așteptări și este foarte greu să-ți desfășori o activitate normală în această situație”, a spus Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -