Mircea Lucescu, despre situația de la Dinamo Kiev: ”Încerc să-mi fac datoria de om și să nu-i las într-o situație dificilă”

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 21 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația de la Dinamo Kiev.

,,A fost un meci echilibrat, Fenerbahce a făcut transferuri foarte bune, de partea lor au fost foarte multe aspecte pozitive. S-au pregătit acasă într-o bază și nu au fost pe drumuri ca noi, iar mai mult de atât au avut posibilitatea să facă transferuri așa cum antrenorul le-a dorit. Foarte mulți factori au fost împotriva noastră, plus faptul că noi jucăm pe un teren neutru, nu pe terenul nostru. Acolo au fost foarte mulți turci și s-au auzit încurajările lor. Mă aștept ca la Istanbul să fie mult mai buni. La noi a fost primul meci după 8 luni de inactivitate, iar meciurile acelea umanitare pentru pace și umanitare nu contează prea mult, pentru că se transformă și într-o pace în terenul de joc. Este nevoie de alt ceva, am jucat cu destulă prudență ca în primul meci să nu clacăm să avem șanse în următorul joc. Ei au avut mai mult șuturi pe poartă, dar noi am avut mai multe ocazii clare de a marca.

Încerc să-mi fac datoria de om, să nu-i las într-o situație dificilă. Nu am băgat în seamă răutățile din Ucraina că voi pleca și voi lăsa echipa la greu. Sunt o mulțime de oameni care doar vorbesc doar așa ca să se afle în treabă, dar să știți că sunt o mulțime și în România. Sunt tot felul de oameni ratați și agresivi, și nu spun decât niște prostii mai mari decât ei, numai ca să se bage în seamă. Așa este lumea noastră, ca și aici, ca și în România, ca peste tot. Știți cum este, cine poate face, iar cine nu, comentează, înjură sau dă sfaturi.

Campionatele trebuie să se joace acolo unde există acest campionat, nu în exil, deci campionatul trebuie să se joace în Ucraina și acesta este lucrul cel mai important. Nu poți să joci un campionat în extern, pentru că fiecare club de fotbal are proprii suporteri care nu vin”, a spus Mircea Lucescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -