Mihnea și Vava Ferezan, despre Roadkill Soda: ,,Au trecut deja 10 ani, peste 30 de de ani și câteva boli cardiace, vom ajunge și noi ca Pheonix”

Mihnea și Vava Ferezan, frații de la Roadkill Soda, au fost prezenți în Studioul Sport Total FM,în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre primul deceniu de Roadkill Soda.

,,Anul acesta, pentru noi s-au făcut 10 ani de RKS și trebuia neapărat să fie. Peste 30 de ani și câteva boli cardiace, vom ajunge și noi ca Pheonix. Simțim că mai avem mult de oferit în muzică, după zece ani și după albumele scoase de noi.

Eu măsor acești 10 ani în concerte bifate, gen pentru ce artist ai mai ajuns să mai deschizi în afara țării sau unde mai ajungi să fii invitat în afara țării, sau ce bifezi la noi. Mi se pare că acesta este un etalon excelent, iar la noi au mers lucrurile descendent. La noi, cu albumele este discutabilă, pentru că este o mare latență a pieței și sunt oameni care descoperă trupa acum, dar vă dați seama că nu pot descoperi cu toții albumele”, a spus Vava Ferezan la Radio Sport Total FM.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -