Mihai Dedu, cunoscutul prezentator de la PRO TV: ,,Plăcerea mea față de sport s-a născut în anii 70′, aveam vreo 6 anișori”

Cunoscutul prezentator de la PRO TV, Mihai Dedu, a fost prezent în Studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 17 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Răzvan Toma, despre presa sportivă din anii 90′.

,,Plăcerea mea față de sport s-a născut în anii 70′, aveam vreo 6 anișori. Eram undeva la grădiniță, la începutul școlii, educatoarea ne-a împărțit în grupe de băieți, iar tovarășa, la vremea respectivă, ne-a spus că unii suntem Steaua, iar ceilalți Dinamo. Mie mi-a căzut Dinamo, așa mi-a rămas de cel puțin 48 de ani, așa am rămas, doar cu Dinamo. În orice caz, așa s-a întâmplat.

Ca puști, am fost pătimaș rău de tot, deci fotbalul este chiar o patimă demolatoare. Am suferit enorm, îmi aduc aminte că primele suferințe au intervenit în momentul în care FC Argeș la finalul anilor 70′ cu acel scor de 4-3 în groapă, cu Gicu Dobrin, care Dumnezeu să-l ierte, a fost fenomenal, a făcut ce a vrut în Ștefan cel Mare, iar Dinamo era pe cai mari, adică Dinamo avea șansă și la egal să câștige campionatul”, a spus Mihai Dedu la Radio Sport Total FM.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -