Mihai Teja, despre echipa națională de fotbal a României: ,,Cred că trebuie să caute un selecționer care să califice echipa”

Antrenorul român Mihai Teja, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre provocarea de a deveni selecționerul echipei naționale de fotbal.

,,Cred că trebuie să se caute un selecționer care să se califice la următoarea campanie. Eu cred că ăsta este este obiectivul FRF și al fiecărui club, atunci când angajezi un antrenor, se doresc rezultate și ele primează.

Ca să poți construi ceva, îți trebuie timp, dar e foarte greu la echipa națională pentru că sunt jucători selectați din campionate din străinătate, depinde și de forma lor sportivă din momentul respectiv, depinde și de starea lor de sănătate, contează foarte multe detalii și de aceea este foarte greu să construiești”, a spus Mihai Teja la Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -