Hagi nu i-a dat niciun sfat lui Burleanu, după refuzul de a prelua naționala: “Eu să-i spun cum ar trebui să arate selecționerul? I-am transmis două lucruri”

Federația Română de Fotbal este în căutare de selecționer, după ce Mirel Rădoi a refuzat un nou contract. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță epuizează rând pe rând variantele, ultimele două fiind Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, cu care cei doi oficiali ai FRF au și avut întâlniri.

Hagi dezvăluie ce a vorbit cu Răzvan Burleanu și spune că nu i-a oferit niciun sfat președintelui FRF în privința noului selecționer.

”Eu să-i spun cum ar trebui să arate selecționerul? Cu ce drept să spun asta? I-am spus domnului președinte că România are antrenori foarte buni, are o generație bună. I-am spus că România are și o generație foarte bună, de viitor. Nu mi-am permis să-i propun vreun nume domnului președinte. Nu am această responsabilitate.

Nu comentez varianta selecționerului străîn, nu vreau să întru în alte discuțîi. Eu mi-am spus părerea de față cu dânsul și v-am spus ce i-am transmis și lui, aceste două lucruri. Avem antrenori și jucători de perspectivă, cu care ne putem califica”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Totuși, Gheorghe Hagi spune că nu poate prelua echipa națională momentan, pentru că este acționar la Farul, însă visează la a antrena România în viitor.

“Un proiect puternic înseamnă să faci o echipă care vrea să câștige. O echipă cu care să te califici la turneele finale. Proiectul nu înseamnă așteptare, trebuie să construim o echipa competitivă și să ne calificăm la EURO 2024. Obiectivul este acela de a construi o echipa mare, dar avem nevoie să ne calificăm la turneele finale.

Eu îmi doresc să întru într-un parteneriat cu cineva la Farul, pentru că echipa să devină mai puternică. Eu vreau să antrenez o echipa națională sau o echipă de club. Asta e dorința mea. Eu sunt în jurul fotbalului 24/24”, a spus Hagi, pentru sursa citată.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -