Marius Măldărășanu, după înfrângerea cu Rapid: “Am făcut un meci bun, poate meritam un punct. Am avut un parcurs foarte bun și neașteptat, normal că lumea e dezamăgită”

Rapid a câștigat în deplasare la Hermannstadt, scor 2-0, iar sibienii au ajuns la 3 înfrângeri consecutive în Superligă, deși au avut un start lansat, cu 10 meciuri fără înfrângere.

Marius Măldărășanu a explicat, în direct la Sport Total FM, situația echipei pe care o antrenează și a subliniat faptul că lumea are așteptări foarte mari, având în vedere parcursul excelent din startul sezonului, doar că trebuie luat în calcul că Hermannstadt este totuși o nou promovată.

“Dacă am fi avut un parcurs normal pentru o nou promovată, cred că parcursul era din când în când o victorie, un egal, mai apărea și o înfrângere și te clasai undeva pe locurile 9-10. Probabil toată lumea era mulțumită. În momentul în care noi am avut un parcurs foarte bun și neașteptat, am stat foarte mult pe podium și pe locurile de play-off, acum când apar înfrângerile, normal că lumea e dezamăgită, pentru că așteptările sunt foarte mari. Eu încerc să râmân echilibrat.

Nu trecem ușor peste a treia înfrângere, am făcut o analiză pe care o s-o prezit băieților. Consider că jocul a fost unul bun, o repet, o primă repriză bună din punct de vedere tactic, am stat bine, știam că Rapidul vine să câștige după o perioadă dificilă. Am făcut un meci bun, poate am fi meritat un punct, având în vedere la ce adversar am avut în față”, a declarat Marius Măldărășanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -