Victor Becali: “10-0, ce să zic? N-am cuvinte. Acum au jucat toți titularii, asta e valoarea, trebuie să înțelegem”

FCSB a pierdut și meciul retur cu Silkeborg din grupele Conference League cu scorul de 5-0, indentic cu rezultatul din Danemarca, unde Nicolae Dică a mers fără mai mulți titulari, pentru a-i menaja pentru meciul cu Petrolul Ploiești din Superligă.

La București, titularii de drept au fost pe teren, dar înfrângerea a fost categorică. Victor Becali spune că asta este valoarea fotbalului românesc în momentul de față și că FCSB nu are cei mai buni jucători, așa cum spun multe voci.

“Vorbim de fotbalul românesc, nu vorbim neapărat de cazuri particulare, de FCSB. Putem să ne luăm după înfrângerile astea, sigur. 10-0, ce să zic? N-am cuvinte, ce să spui? Acolo s-a jucat fără 6-7 titulari. Acum au jucat toți, asta e valoarea, trebuie să înțelegem. Da, da, de ce? Din toate punctele de vedere. Câte meciuri are Compagno în cupele europene? Câte meciuri are Miculescu? Compagno e italian, juca prin C, prin D, în San Marino… Avem cei mai buni jucători, cel mai bun gaz, cea mai bună benzină, cea mai frumoasă țară, cei mai frumoși munți, cea mai frumoasă mare. Franța n-are, Italia n-are, numai noi avem de toate…

Meciul cu West Ham e altceva, pentru că acolo, așa cum spunea și Dică, e greu să-i motiveze cu Mioveniul, dar cu West Ham se motivează singuri. Așa și pentru ei, e greu să-i motivezi cu echipele astea în Conference League, cu astea de pe la noi de pe aici.

Am înțeles că n-are niciun motiv să-și dea demisia Dică. Ca suporter eu nu-s fcsbist, nu-i treaba mea. Dacă mă întrebați la Dinamo dacă să-l păstrăm sau nu, vă spun, îl păstrăm. La FCSB nu e treaba mea, dar am înțeles că nu e niciun motiv să-și dea demisia, așa am citit în presă. Putem să vrem noi ce-om vrea noi, patronul hotărăște”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -