Marius Croitoru: “Nu voi antrena niciodată CSU Craiova! Sunt mândru că am antrenat la FC U Craiova”

Marius Croitoru, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 11 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre despărțirea de FC U Craiova.

,,Am lăsat lucrurile neterminate la FC U Craiova, ăsta este singurul regret. Eram ferm convins că am ajuns la o echipă mare la care aș fi putut face mai multe, dar e clar că atunci când nu sunt rezultate lucrurile nu pot continua. Nu înfrângerea în sine m-au făcut să iau această decizie, ci doar evoluția băieților.

Când intri în vestiar și vezi că totul nu merge, e greu să le mai ajungi la suflet sau la minte, atunci e clar că trebuie să faci un pas înapoi pentru a da posibilitatea altei persoane să vină cu un alt fel de mesaj, cu o altfel de gândire pentru a mișca echipa. Eu oricum sunt mândru că am antrenat Craiova și va rămâne în sufletul meu.

Of, Doamne! E clar că atunci când tratezi cu respect o echipă mare, ai toate șansele să câștigi. Dacă aveam aceeași atitudine pe care am avut-o în ultimele meciuri sunt ferm convins că aveam 9 din 9 în ultimele meciuri. Nu întotdeauna câștigi făcând actul de prezență în teren, din păcate meciul cu Voluntari ne-a dărmat pe noi, pentru că veneam după un meci extrem de bun cu Rapidul, în care făcusem un meci bun, cu o evoluție solidă, cu ocazii, cu joc spectaculos, exact ce vor iubitorii noștri, oltenii. Din păcate ne-am dus la Voluntari și în ciuda faptului că am avut câteva ocazii clar de a marca, am pierdut cu 1-0 și acesta este meciul care ne-a dezechilibrat. (..) Nu voi antrena niciodată CSU Craiova!”, a spus Marius Croitoru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -