Cornel Șfaițer vrea să promoveze cu Leo Grozavu pe banca tehnică: “Sper să ne îndeplinim obiectivul și să accepte oferta noastră”

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Politehnica Iași, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 11 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Ionel Luțan și Răzvan Toma, despre posibilitatea de promovare în Liga 1. 

,,Am stabilit un obiectiv destul de îndrăzneț în acest sezon. Atât Petrolul, cât și Petrolul și-au dorit revenirea pe prima scenă și n-a fost ușor. Este un obiectiv care a pus destul de multă presiune pe Iași, este o echipă care își așteaptă revenirea și nu a fost destul de ușor nici pentru Claudiu, nici pentru mine, nici pentru jucătorii noi veniți, în condițiile în care avem foarte mulți jucători noi, peste 20 la număr. Am avut o campanie de achiziții foarte agresivă aș spune, în condițiile în care am suferit din cauza prestației lor și lucrul acesta se poate vede din rezultate.

Suntem în grafic și e clar că foarte mulți oameni s-au mirat că am renunțat la Claudiu. Rezultatul rușinos de la Ripensia Timișoara, a fost așa, ca o surpriză neplăcută pentru noi toți, iubitorii de fotbal. Am stat destule ore la discuții și am decis să punem punct colaborării.

Eu cred că Leo Grozavu va accepta oferta noastră, pentru că am lucrat în trecut atât la Botoșani, cât și la Sepsi, prin 2007 am început să lucrez cu el. Vedeți și dumneavoastră, a avut destul oferte din Liga 1, după despărțirea de Sepsi. E clar că orice antrenor își dorește un contract cu o echipă în pauza competițională, nu este ușor să iei o echipă din mers, dar Iașiul cred că are un lot extrem de bun și cred că ne putem îndeplini obiectivul”, a spus Cornel Șfaițer la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -