Cluburile de Liga a 2-a se bat pe Mihai Iosif: “Cu Pandurii nu s-a concretizat nimic, dar mai sunt în discuții cu încă două cluburi”

Mihai Iosif, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 12 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Viorel Grigoroiu, despre posibilitatea de a reveni pe banca tehnică a unui club din Liga a 2-a.

,,Am avut niște discuții cu patronul clubului cu dl. Sarcină, dar nu s-a concretizat nimic și mai sunt în discuții cu încă două cluburi de Liga a 2-a. 

Caut și sunt căutat.  În momentul acesta sunt mai mult căutat. Cu Metaloglobus nu am discutat cu nimeni din conducere. Nu cred că este o rușine să muncești nicăieri, atâta timp cât muncești ce îți place și ce muncești, nu cred că este o rușine nicăieri. Dacă nu s-a putut acum în Liga 1, v-am spus, rușine nu există.

Pentru a antrena un club trebuie să aibă stabilitate, o bază de pregătire acceptabilă pentru nivelul la care suntem și să aibă aspirație, pe termen mediu, nici lung, nici scurt.

Cred că stadionul din Târgu Jiu este unul dintre cele mai frumoase din România. V-am spus, am avut discuții cu patronul acestui club, dar nu s-au concretizat. Au fost doar niște discuții, atâta tot”, a spus Mihai Iosif la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -