Costel Lazăr, despre Gabi Tamaș: “Am înțeles că are o apăsare. Știți cum e, omul când bea un pahar, se mai supără, se mai enervează, contează și cum îl bei”

Gabriel Tamaș își va rezilia contractul cu Petrolul Ploiești, iar înregistrările apărute în spațiul public, în care acesta îi înjură pe suporteri, au șocat fotbalul românesc.

Costel Lazăr, președintele “lupilor”, spune că a avut o discuție amicală cu Gabi Tamaș și că nu înțelege exact motivul pentru care a ales să plece de la Ploiești. Totodată, oficialul clubului s-a declarat surprins de declarațiile jucătorului la adresa suporterilor, sugerând că acesta era sub influența băuturilor alcoolice la acel moment.

“Nu pot să-mi dau seama nici eu, ar trebui să-l întrebați pe el, că e cel mai în măsură să răspundă. Am avut o discuție amicală ieri, între 4 ochi, am înțeles că are o apăsare, nu mai simte plăcerea să vină să joace și că e mai bine să ne despărțim. Atunci când nu aveam bani, cu datorie, am înțeles-o. Dar acum, când suntem cu banii la zi? Nu știu ce așteptări avea el, să avem vreo 10 milioane în cont probabil, nu știu.

Nu i-a reproșat nimeni, nici dintre suporteri, din contră, era foarte iubit. Nu știu de unde a pornit această supărare sau cine l-a provocat, pentru că am aflat și eu de înregistrare. Cred că vine in partea celor cu care a petrecut în seara respectiva, unul dintre prietenii lui, între ghilimele, pur și simplu am rămas uimit de cele ce s-au întâmplat. Nu ne așteptam, pentru noi era un jucător de bază cu care plecasem la drum și am pus mare preț pe prezența lui. Dar dacă nu se mai poate, ce să facem?

Părerea mea e că nu e premeditat, nu era momentul, el nu se poate transfera la niciun club până în ianuarie. Sunt 99% convins că nu ar fi procedat așa în situația în care ar fi avut o discuție cu alt club. Astăzi îl aștept să semnăm rezilierea, e o despărțire amiabilă, fără pretenții financiare.

Stiți cum e omul după ce bea un pahar, se mai supără, se mai enervează, depinde și cum îl bei, dacă ai dispoziție sau te agiți mai mult. Sincer îmi pare rău că pentru Gabi eu am dat primul telefon să-l aducem, era un jucător pe care contam”, a declarat Costel Lazăr.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -