Leo Grozavu: “S-ar putea sa preiau Iașiul doar datorită prieteniei cu Cornel Șfaițer. Avem o relație de peste 15 ani”

Leo Grozavu, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 12 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre posibilitatea de a prelua FC Politehnica Iași.

,,Deja cred că toată lumea știe, am avut un contact din spre Iași, toată lumea cunoaște relația mea cu Cornel Șfaițer, cu toate că am spus că nu este momentul să preiau o echipă, datorită relației mele cu Cornel Șfaințer pe care o am de mai bine de 15 ani. Am hotărât însă să merg și să văd despre ce este vorba și în funcție de rezultatul discuțiilor e posibil să mă angajez la Poli Iași.

În aceste discuții intră mai multe lucruri, condițiile de lucru, infrastructura, dar vom discuta la fața locului și vom vedea despre ce este vorba. Am spus că dacă nu era vorba despre dl. Șfaițer era mai greu să accept, dar fiind vorba despre, avem o realție de peste 15 ani, am colaborat și știți foarte bine, având un prieten când te cheamă la greu, e mai greu să-l refuzi și mie e greu să refuz”, a spus Leo Grozavu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -