Marco Dulca, împins de la spate de tatăl său spre Rapid: ”Are o clauză foarte mare. Rapidul este un club care îți schimbă viața”

Selecționerul echipei naționale feminine de fotbal, Cristi Dulca, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 5 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre posibilul transfer al fiului său la Rapid București

,,Vor fi multe schimbări, multe transferuri, sunt curios cum vor evolua echipele. Rapidul care mă interesează și pe care o urmăresc fiind acolo atâția ani și câștigând trofee atâția ani. 

Marco va continua la Chindia Târgoviște, pâncă când cineva va plăti clauza. Are o clauză nu foarte mare, dar important este să-l și dorească un club, și cred că Rapidul și-l dorește. Nu știu dacă Rapidul va plăti această clauză.

Eu îmi doresc ca el să ajungă la Rapid și chiar sunt fericit că clubul din Târgoviște l-a propulsat și i-a dat încredere, după ce a venit de la Farul unde nu a prea jucat. Președintele Marcel Ghergu și antrenorul Emil Săndoi i-au dat încredere, a prins un Euro, a prins Tokyo, ceea ce pentru un tânăr pentru este foarte important ca sportiv. El este liniștit, s-a antrenat foarte bine în acest antrenament cu Mihalcea, îi place foarte mult doar la fotbal. Este clar că orice fotbalist își dorește să meargă doar la mai bine și mă bucur că are astfel de țeluri.

I-am spus că Rapidul este un club mare, este un club care îți schimbă viața așa cum mi-a schimbat-o și mie”, a spus Cristi Dulca la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -