Marc Angelescu, copilul supradotat cu IQ 155, poloist la Barcelona și la naționala României, invitat special în studioul Sport Total FM

Ca de fiecare dată, la Sport Total FM promovăm tinerele talente și dăm voce speranțelor României în sport. De această dată, în studio l-am avut invitat pe Marc Angelescu, un tânăr sportiv care, la 15 ani, este un copil supradotat și este înzestrat cu un IQ de 155, potrivit testărilor MENSA (Organizația Mondială a Oamenilor Supradotați Intelectual), instituție din care face parte încă de la opt ani.

Acesta joacă la Barcelona deja și în naționala U15 a României de polo, fiind crescut la Triumf București. Tatăl său este Ionuț Angelescu, fostul mare poloist român, care a jucat la Steaua, Rapid și naționala României.

Alături de Marc a fost prezentă și mama sa, Cerasela Angelescu, dar și antrenorul care l-a inițiat în polo, Andrei Mateiași.

Ascultă povestea tânărului poloist mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -