FCSB, în fața unei ”duble” complicate cu vicecampioana din Danemarca

Anul trecut, vicecampioana României a ajuns în grupele Conference League. Acum, în drumul spre repetarea acestei realizări, FCSB are o dublă confruntare dificilă, în turul 3 preliminar din cea de-a treia competiție UEFA. 

În 10 august, de la ora 21:30, la București vine Nordsjaelland, vicecampioana daneză care are ambiții mari pentru noul sezon.

Superbet.ro

 ȘASE DIN ȘASE, START DE VIS

Cum-necum, cu toate discuțiile legate de deciziile tehnice de la formație, trupa lui Elias Charalambous a ajuns să aibă procentaj de 100% victorii, după șase partide oficiale din 2023/2024.

În trecuta fază, FCSB și-a complicat singură viața cu CSKA 1948 Sofia. După 1-0 în Bulgaria, a fost 3-2 în cele din urmă la București, cu sofioții întorcând scorul la 2-1 la un moment dat.

 Actualmente, ”roș-albaștrii” sunt singura formație din SuperLiga care a învins în toate partidele competitive din 2023/2024. Altfel, este de subliniat că FCSB s-a impus la limită în patru din cele șase triumfuri adjudecate până acum.

Atenție: FCSB are 13 meciuri oficiale la rând în care nu a fost implicată în niciun egal.

ȘI ”TIGRII” AU DEMARAT BINE SEZONUL

Nordsjaelland, pregătită de danezul de 34 de ani Johannes Thorup, a început și ea perfect disputele din campionatul intern. Anul trecut, FCN a terminat pe 2, cu 55 de puncte, la patru lungimi în spatele celor de la FC Copenhaga. Acum, ambițiile ”Tigrilor” sunt mari.

 Formația din localitatea Farum s-a impus în fiecare din cele trei jocuri din actuala ediție de campionat: 4-1 acasă cu Viborg, 3-1 la Aarhus și 3-1, din nou acasă, cu Brondby. Și jocurile din vară au adus scoruri încurajatoare pentru Nordsjaelland, trupa daneză consemnând un 2-0 cu Salzburg și un 1-1 cu Olympiacos, în teste.

 Ultima prezență europeană a celor de la FCN a fost în 2018, când, în turul 3 preliminar din Europa League, ”Tigrii” au pierdut cu Partizan (1-2/2-3).

AMINTIRI NEPLĂCUTE CU DANEZII

Per total, FCSB are un bilanț echilibrat cu formațiile din Danemarca. În total, din zece dueluri europene cu grupări din această țară, bucureștenii au un raport de 4-4 la triumfuri directe. Dar, anul trecut, în grupele Conference League, FCSB a fost spulberată de o altă daneză, Silkeborg, cedând în ambele înfruntări cu același, scor, 0-5!

 Să mai amintim că victoria cu CSKA 1948 Sofia a fost prima reușită acasă în eurocupe după patru meciuri domestice fără succes.

TRANSFERURI COSTISITOARE PENTRU NORDSJAELLAND!

Cunoscută pentru politica de transferuri care i-a adus mulți bani, gruparea daneză a cheltuit sume generoase în această vară pentru a-și consolida efectivul. Astfel, a fost adus atacantul Ingvartsen (Mainz), pentru aproape 3 milioane de euro, acesta marcând deja de două ori în campionat. De asemenea, stoperul Hey a fost cumpărat contra 2 milioane de euro de la Lyngby!

 Lotul lui Nordsjaelland devine și mai competitiv, atacantul ghanez de 19 ani Nuamah fiind deja estimat la minimum șase milioane de euro. Nuamah a înscris de patru ori în cele trei runde din actualul campionat!

Hai cu noi pe SuperSocial

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Sursa foto: Sportpicture

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -