Costin Stanciu a fost propulsat în conducerea SCM Gloria Buzău

Costin Stanciu, o figură emblematică a sportului din Buzău, preia temporar conducerea SCM Gloria Buzău în urma demisiei lui Ion Cazan.

Liderul Tineretului Social Democrat(TSD) Buzău a fost propulsat de primarul Constantin Toma cu funcția de director la SCM Gloria Buzău. Până în prezent, acesta deținea funcția de director sportiv la același club.

El a fost desemnat să conducă clubul în perioada de tranziție, având în vedere experiența sa vastă și performanțele sale în lumea sportului.

Buzoianul Costin Stanciu a devenit cunoscut nu numai ca antrenor coordonator și lider al secției de Karate de la SCM Gloria Buzău, ci și ca Director General al Federației Române de Karate. Pe lângă rezultatele deosebite obținute în rândul tinerilor sportivi, care i-au conferit titlul de Maestru Emerit al Sportului, Stanciu a adus glorie și prestigiu orașului Buzău prin performanțele în competițiile la nivel național și internațional.

Prin desemnarea sa în poziția temporară de la CSM Gloria Buzău, Costin Stanciu aduce o viziune plină de încredere și succes, contribuind astfel la consolidarea imaginii clubului în perspectivele competițiilor următoare. Prezentarea oficială a lui Costin Stanciu va avea loc în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul clubului, unde primarul va fi și el prezent pentru a sublinia importanța acestui moment.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -