Ilie Poenaru: “Noi i-am obligat pe rapidiști să facă gafele, prin presiunea pe care am pus-o. Legăm 2 victorii importante, ne dorim să rămânem sus cât mai mult”

FC Voluntari a învins-o acasă pe Rapid, scor 2-1, rezultat ce duce echipa pe locul 2, cu 9 puncte, după primele 4 etape din Superligă.

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre succesul formației sale.

“Diminețile sunt frumoase după o victorie cu Rapid, chiar dacă vremea e mohorâtă, la mine e soare. Important este că am reușit să revenim după acel meci cu Farul, că a fost o înfrângere dureroasă pe care n-am uitat-o ușor.

Ne-am concetrat și am reușit să legăm 2 victorii la rând cu 2 echipe importante, de tradiție, care își propun foarte mult în acest an, una campionatul, iar una primele 6 locuri.

Prin jocul prestat aseară și în urma gafelor, pe care noi i-am obligat să le facă, prin presiunea pe care am pus-o, reușim să legăm 2 victorii care ne propulsează acolo în primele 6, unde ne dorim să rămânem cât mai mult.

Faptul că marchezi repede își dă o liniște, dar în acelaști timp crește presiunea foarte mult.

Jucătorii trebuie să gestioneze acel rezultat și nu mai ai acea relaxare, nu relaxare, că nu putem vorbi de asta în timpul unui joc, dar când ai ceva de apărat practic devii mult mai agitat, faci pasul în spate. Dar e bine că am început cu 1-0, mă bucur mult în primul rând pentru Doru Andrei, acest copil a apărut în echipa noastră, e un copil care merită.

Acest gol cu Rapid, care face și istorie, încununează meciurile lui bune de până acum. Chiar avea nevoie, e o descătușare a tot ceea ce face bun și nu pot decât să mă bucur”, a declarat Ilie Poenaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -