Cristi Balaj: “Arbitrul nu trebuia să dea penalty pentru FCSB! A fost un meci sărac, cu faze puține”

Cristi Balaj, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 8 august, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre partida dintre FCSB și CFR Cluj.

“A fost un meci care în mod normal nu trebuia să pună probleme arbitrajului. Au fost două situații la limită, neclare, în situații în care s-ar fi luat decizii cu acoperire regulamentară și atunci când un meci este foarte echilibrat în ceea ce privește fazele de joc.

Noi am avut și o ocazie foarte mare unde am și lovit bara, iar de la FCSB, doar în minutul 2, un șut de la distanță apărat ușor de portarul nostru, în rest nu au existat faze, un meci sărac cu două echipe una mai obosită de cât cealaltă, noi fiind ăia mai obosiți, pentru că am avut o temperatură intensă și deplasarea cu avionul imediat după returul meciului cu Adana Demirspor. Diferența dintre cele două echipe a fost făcută de decizia arbitrului la o fază în care există mai multe discuții, unde mulți spun că nu trebuia acordată lovitură de pedeapsă. De ce? Pentru că atacantul s-a folosit de un contact ușor pentru că a dorit el cu scopul de a obține o decizie importantă, el neavând de gând să urmărească mingea care era ușor în dreapta lui și și-a dus șoldul anticipând contactul spre apărătorul nostru.

O altă opinie a celora care au spus că e penalty, pentru că arbitrul are acoperire regulamentară, dacă decidem soarta unor meciuri cu decizii care au doar acoperire regulamentare, atunci nu vom avea fotbal niciodată, mai ales că cu două minute înainte avusesem aceea situație de discutat, unde și acolo avem controverse, unde nu s-a dictat lovitură de pedeapsă pentru jucarea mingii cu mâna a apărătorului de la FCSB. Din punctul meu de vedere sunt două situații care nu ar fi trebuit să intervină. Din  punctul nostru de vedere a fost într-adevăr o situație neclară”, a spus Cristi Balaj la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -