Liță Dumitru: ,,Față de ce știam eu, naționala a arătat ceva mai bine”

Liță Dumitru, un fost jucător al echipei României, a intervenit în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 13 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția echipei națională.

,,Am ajuns după mulți ani pe Stadionul Ghencea, un stadion senzational de frumos și cu un ecou mult mai frumos, mai altfel ca pe stadionul mare. Ecoul e mult mai aproape de teren, mai ales ca a m fost si pe teren. Mi-a plăcut în primul rând atmosfera, oamenii au venit, nu mulți, dar au venit. Jocul a fost în așa manieră încât am reușit să câștigăm, ăsta a fost un lucru foarte mare. Putea să fie un joc mai bun, dar asta este situația echipei și fotbalului din România. Eu zic că am luat 3 puncte mari și trebuie să fim mulțumiți. 

Față de ce știam eu, naționala a arătat ceva mai bine, cu jucători tineri care sunt de mare perspectivă, un Ianis, un Stanciu care nu mai e tânăr, dar totuși e tânăr prin joc, mai sunt și Mitriță, și mulți alții care vor să joace la echipa națională și vor să ajute”, a spus Liță Dumitru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -