Leo Grozavu și-a ales favoritul după România – Ucraina 3-0: “Drăguș e de neînlocuit! E atacantul complet”

Leo Grozavu a lăudat naționala României după succesul memorabil obținut la debutul la EURO 2024 împotriva Ucrainei, scor 3-0.

Grozavu a vorbit la superlativ despre tricolorii lui Edi Iordănescu, făcând chiar o comparație cu Generația de Aur din punct de vedere al intensității de joc și al atitudinii.

Mai mult, antrenorul român și-a ales tricolorul favorit. Leo Grozavu spune că Denis Drăguș este indispensabil echipei naționale la ora actuală:

„Nu mă așteptam să câștigăm meciul, vă zic sincer. Am sperat la un egal pentru că era important să nu pierdem primul meci. În orice caz, am făcut un meci memorabil. Nu îmi aduc aminte, probabil de la Generația de Aur n-am mai avut asemenea intensitate de joc, asemenea atitudine, spirit de sacrificiu și unitate. Epitetele ar fi puține pentru ce au arătat aseară tricolorii.

Am văzut de pe margine încurajările selecționerului și imboldul de a ieși la pressing. Am văzut o națională a noastră fantastică. Pentru mine, un jucător este de neînlocuit în momentul de față. Este Drăguș. Este atacantul complet. Este atacantul bătăios, de forță, cu viteză, calitate tehnică și execuții. Are un cumul de calități pe care niciun alt jucător nu poate să le întrunească. Drăguș a ținut echipa în atac. De fiecare dată când avea minge, modul în care ținea de balon îi ajuta pe coechipieri să vină din spate să-l susțină.”, a spus Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -