Lecție de viață | Handbiker-ul care nu își poate folosi picioarele vrea să ajungă pe podiumul Jocurilor Paralimpice

Voință de fier și devotament, asta îl caracterizează pe handbiker-ul buzoian, Costin Viorel. Acesta nu își poate folosi picioarele, însă asta nu-l oprește nimic să-și înseplinească visul.

,,Obiectivul meu, dacă aș putea obține o bicicletă, sunt Paralimpicele, în 2024, la Paris. Acolo mi-aș dori să ajung. Acesta e obiectivul meu: să ajung cât mai sus pot și să reprezint România…”, a declarat Costin Viorel, pentru expresulbuzoian.ro.

Costin se pregătește intens pentru Jocurile Paralimpice de la Paris. Acesta poate fi întâlnit aproape zilnic pe ruta Buzău – Merei – Vernești – Ciolanu. Traseul este unul foarte greu cu rampe de până la 10% și serpentine, însă este și cel mai frumos drum din județul Buzău.

Dacă va ajunge la Paris, la Jocurile Paralimpice, îi va trebui un handbike – o bicicletă cu trei roți cu care se pedalează cu mâinile. Este o biciletă specială pentru persoanele cu dizabilități și îți oferă șansa să fii un sportiv.

Succes Costin!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -