Jocuri politice în fotbal | Primarul din Mioveni încearcă să intimideze FRF și CCA

Ion Georgescu, edilul orașului Mioveni, este foc și pară pe șeful CCA, Kyros Vassaras, după prestația brigăzii de arbitri în partida CS Mioveni – Rapid.

De câteva zile, atât echipa tehnică a CS Mioveni, cât și primarul orașului, încearcă din răsputeri să îi intimideze pe liderii LPF, FRF și CCA, prin diferite metode și canale de propagandă mass-media.

De exemplu, ieri, primarul PSD-ist Ion Georgescu, a amenințat cu retragerea din campionat.

„Întrebați-l ce s-a întâmplat pe Chivulete și pe observatorii de joc, noi îi plătim ca să ne fure. Noi nu mai avem oameni de fotbal de am adus un grec șef la arbitri care face delegările prin online. Memoriul este transmis de sâmbătă de la ora 12:00 și a fost transmis către FRF, LPF și CCA.

Și îl vom trimite chiar până la FIFA și UEFA. Măcar să nu îi mai fure și pe alții. Noi suntem curioși ce au scris observatorii. De ce o copie a foii de observare nu rămâne și la cluburi?

Pentru că în mod normal hârtiile astea ajung la Federație, însă nu prea se dau sancțiuni. Noi am cerut scoaterea din viața sportivă a arbitrilor și observatorilor dacă nu au consemnat și au luat atitudine. Din cauza incendiului a fost această brigada de arbitri la noi?

Vassaras înțeleg că e plătit cu 10-15.000 de euro și vine 1-2 zile pe lună pe aici. Eu cred că sportul nu are culoare politică, pentru că nu cred ca l-a trimis Dâncu pe Chivulete să ne fure. Dar mai bine l-aș suna pe grec să îl întreb dacă a văzut faza sau dacă nu”, a declarat Ion Georgescu la Realitatea TV.

Dragi cititori, câte greșeli n-au existat în fotabalul românesc?

Multe echipe și-au anunțat retragerea din campionat datorită unor greșeli ale arbitrilor, dar câte au făcut-o?

Îmi amintesc de când arbitram la județ, fiecare echipă ce nu avea o evoluție sau o situație financiară prea bună, amenința că se va retrage din campionat, sub pretextul greșelilor comise de arbitri.

Să fie scandalul iscat de CS Mioveni doar un pretext? 

Primarul din orașul Mioveni, a intervenit în acest scandal pentru a obține electorat?

Nu știm, noi doar punem întrebări!

Articol scris de Vlad-Ștefan Orjan.
Acest articol reprezintă o opinie!
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -