Laszlo Dioszegi a rămas cu scaunul în mână la meciul cu CSKA: “Am și eu 60 de kg, dar nu poți să ai un asemenea scaun la VIP”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 28 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre starea stadionului din Balgarska Armia.

La un moment dat am rămas cu scaunul în mână, nu pot să zic că am și eu 60 de kg, dar nu ai cum să ai un scaun la VIP care să se rupă în condiții normale. Scaunul respectiv nu știu câți zeci de ani are acolo, tot stadionul este un stadion vechi, putem spune că este o ruină.

Eu am zis din start că nu ne interesează, că acolo trebuie să jucăm și noi, dar și ei, dar este inadmisibil un asemenea stadion chiar și delegația de la UEFA a fost foarte surprinsă de ce a văzut acolo.

Au un vestiar în care încap 15 jucători, așa ceva nu am văzut, să nu intre 25 de jucători cu staff înăuntru, așa ceva nu am văzut. Era plin de igrasie și mirosea în toate felurile”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -