Eugen Neagoe: “Nu sunt persoana care să mă leg cu lanțuri de porțile stadionului”

Eugen Neagoe, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 28 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre plecarea de la Universitatea Craiova.

“Asta este realitatea nu am venit eu cu noutăți, știați și voi la fel ca și mine, știți foarte bine cum se procedează, dar mă rog, nu vreau să intru în mai multe detalii. Au trecut două etape, nu am luat niciun gol, nu am pierdut niciun joc, dar ăsta este fotbalul, nu am reușit să câștig niciun joc și patronul echipei, domnul Rotaru, a venit cu această discuție pe care am avut-o, nu mi-a reproșat absolut nimic, nici uman, nici profesional, dar mi s-a spus că se vrea încheierea colaborării, am fost de acord și nu am pus prea multe întrebări. Chiar mă cunoști destul de bine, nu sunt persoana care să mă leg cu lanțuri de porțile stadionului, de club, să rămân acolo, chiar dacă am crescut la Craiova, chiar dacă m-am format ca om, ca jucător și ca sportiv.

Am obținut performanțe la Craiova, dar asta este viața, nu puteam face nimic fără voința patronului. Am discutat, am ajuns la o concluzie, am semnat o hârtie și cu asta basta”, a spus Eugen Neagoe la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -