Înscrie Florinel Coman şi cu Oţelul? Vezi oferta de pariuri pentru Oţelul – FCSB

Între cele două meciuri din turul doi preliminar Conference League, FCSB se deplasează la Galaţi pentru o partidă cu nou-promovata Oţelul, care contează pentru etapa a treia din Superligă.

Florinel Coman, formă de Mbappe

FCSB are un parcurs fără cusur în acest început de sezon. Formaţia roş-albastră a câştigat toate cele trei partide oficiale disputate până acum – două în campionat şi una în Conference League.

Forma de vis a vicecampioanei din sezonul trecut i se atribuie în mare proporţie lui Florinel Coman. Jucătorul născut la 20 de kilometri de Galaţi, în Brăila, îşi continuă astfel prestaţiile bune din stagiunea trecută. În primele trei meciuri oficiale din acest sezon, Coman a marcat de trei ori şi a oferit şi un assist.

Oţelul, fără înfrângere

Deși Oţelul Galaţi este o echipă nou-promovată, aspiraţiile lui Dorinel Munteanu sunt mai mult legate de lupta pentru play-off decât cea pentru evitarea retrogradării. Iar cum cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei României este şi cel mai de succes antrenor din istoria fotbalului gălăţean, proiectul pe care îl construieşte la Oţelul are toate motivele să fie unul legitim.

După primele două etape din Superligă, Oţelul nu a pierdut. Ce-i drept, nici nu a câştigat, dar pentru o echipă nou-promovată este foarte important începutul, iar statutul de invincibilitate după două meciuri cu siguranţă oferă un plus de moral fotbaliştilor de la Galaţi.

În urmă cu aproape un an, Oţelul şi FCSB se întâlneau tot la Galaţi, într-o partidă din cupă. 0-0 a fost rezultatul de atunci, FCSB nereuşind să înscrie pe terenul formaţiei de ligă secundă la acel moment.

Hai cu noi pe SuperSocial

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -