Laszlo Dioszegi, ținta fanilor lui CSKA: “Fanii bulgari au aruncat în noi cu diferite obiecte”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 28 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul împotriva celor de la CSKA Sofia.

“Da, fanii bulgari care erau sub noi au început să arunce cu diferite obiecte în noi când am marcat golul și au urlat foarte urât și m-am dus mai sus cu cinci sau șase rânduri când am marcat golul. Normal că noi am fost fericiți când am marcat golul, de aceea suntem și conducătorii echipei, să ne putem manifesta și asta a fost să urlăm și să ne îmbrățișăm unul pe altul. Nu am făcut nimic, dar ei erau supărați și au început să arunce cu sticle, cu monezi, cu brichete, cu tot ce aveau în mână, dar până la urmă s-au calmat și ne-am dus mai sus pe rânduri și nici n-am răspuns la provocări, iar apoi nu au mai fost probleme”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -