Justin Ștefan, despre posibilitatea unui campionat cu 18 echipe în Liga 1

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 12 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre posibilitatea unui campionat cu 18 echipe în Liga 1.

,,E clar că această discuție am mai avut-o, așa cum știți am această opțiune personală. E clar că un fotbal care vrea să aibă un anumit nivel de performanță, trebuie să își asume un anumit număr de echipe, dar în același timp trebuie să vedem dacă fotbalul românesc este pregătit pentru un campionat cu un număr mai mare de echipe. Nu cred că se poate pune problema de creștere a echipelor la nivelul Ligii 1, nici la finalul acestui sezon și nici pentru sezoanele viitoare.

Deținătorii de drepturi agreează sistemul competițional actual și apreciază că acest format competițional este benefic în ceea ce ține partea lor comercială în ceea ce privește partea lor de audiență, așa încât nu cred că pe parcursul actualul contract de drepturi TV, pe o perioadă de 3 ani, mai sunt trei sezoane, nu cred că se va discuta despre o mărire a numărului de echipe în Liga 1”, a spus Justin Ștefan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -