Jean Vlădoiu este mulțumit de prestația lui Andrei Prepeliță: “A evoluat de la săptămână la săptămână și este respectat de jucători”

Jean Vlădoiu, conducătorul celor de la FC Argeș, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 martie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre calificarea în play-off și despre evoluția lui Andrei Prepeliță.

După ultima etapă a sezonului regulat, piteștenii se clasează pe locul cinci, cu un total de 48 de puncte, la un singur punct în fața echipei de pe locul șase, FC Voluntari, și la egalitate de puncte cu Farul Constanța, echipa de pe locul patru.

,,Sentimentul este unic, este ca atunci când câștigam campionate ca jucător. Am crezut tot timpul și am spus mereu că avem un lot valoros și un antrenor valoros, dar este nevoie de timp. Sincer, mă bucur foarte tare pentru ceea ce am realizat, chiar dacă la un moment dat ne pierdusem speranța, iată că în fotbal dacă ești serios și muncești, în ultima secundă Dumnezeu îți întoarce meritele. Dacă anul trecut am pierdut în ultimul meci împotriva celor de la Hermanstatd șansea de a prinde play-off-ul, se pare că anul aceste reușim să ne bucurăm de această calificare senzațională pentru noi și pentru suporterii noștri”, a spus Jean Vlădoiu.

Conducătorul argeșenilor este mulțumit de prestația lui Andrei Prepeliță și are încredere că va face performanță pe viitor.

,,Andrei Prepeliță nu reușește întâmplător. A evoluat de la săptămână la săptămână și este respectat de jucători. Am format o familie și am avut mare încredere în el. Andrei Prepeliță este ceea ce trebuie pentru Pitești și pentru oraș, iar eu am mare încredere în el”, a adăugat Jean Vlădoiu pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -