Ionel Stoica și-a prezentat cartea „Prietenii din arena AS”: “A fost o carte pe care am scris-o la comanda sufletului meu”

La emisiunea Trafic Sport de luni, 12 septembrie, realizatorii Horațiu Sima și Răzvan Toma l-au avut invitat în studio pe fostul comentator TV, Ionel Stoica.

Acesta a venit să-și prezinte cartea pe care a scris-o recent, „Prietenii din Arena AS”. O carte cu informații și amintiri interesante despre mari sportivi ai României cu care autorul a avut relații foarte apropiate, având o scriitură plăcută și prietenoasă pentru ochii cititorului, pe care v-o recomandăm cu căldură.

În cele aproape 150 de pagini autorul a strâns amintirile sale cu oameni cunoscuți și apreciați pentru cariera lor sportivă și amprenta lăsată în istoria spotului românesc. De la momentul întâlnirii cu Dan Coe și impresia lăsată de jucătorul Rapidului supranumit “Ministru al Apărării”, până la cel din 1996 în care Hagi a aflat că este tată pentru prima oară.

„A fost o carte pe care am scris-o la comandă. La comanda sufletului meu. Acest lucru s-a declanșat anul trecut după ce ne-a părăsit marele sportiv și totodată prieten, Ivan Patzaichin” – a spus printre altele Ionel Stoica.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -