Ioan Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill: “Până acum nu a știut nimeni nimic de FR Schi. Domnii de acolo nu doreau să fie în atenția publică”

Ioan Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 27 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre piedicile pe care le-a întâmpinat la Federația de Schi și COSR.

“Este o mică confuzie. Toată lumea are impresia acum că Ania are probleme din cauza mea, dar eu am probleme din cauza ei. Ania și-a început probleme cu Federația de Schi în 2017, când eu eram încă sportiv. În 2018, când dl. Gașpar a aflat că sunt prieten cu Ania, în secunda aceea m-a tăiat și pe mine de pe listă și m-a considerat o persoană non grata. Eu până atunci intram la el în casă, eram prieteni de familie, până în secunda în care a aflat că eu sunt prieten cu Ania. 

Tot ce am îndrăznit eu a fost să trimit o serie de documente la Federație în care ceream niște clarificări: legat de regulament, legat de criterii, legat de ce trebuie să facem să fie bine, la fiecare scrisoare era un mesaj de împăcare, cam asta am făcut eu în principiu, asta am îndrăznit eu să fac. 

Din momentul în care eu mi-am dat seama că el s-a supărat pe mine, l-am căutat vreo 6 luni să încerc să vorbesc cu el, dar nu s-a putut niciodată. 

Federația Română de Schi era o Federație de care nu știa nimeni, nimic. Câte un rezultat pe ici, pe colo, toate bune și frumoase. Domnii de acolo făceau cum voiau și ce voiau, fără nicio problemă, nu erau în atenția public, cum probabil nu doreau să fie, că altfel nu înțeleg în ziua de azi cum poți să nu fi o federație cu un buget atât de mare în atenția public. De la asta, din cauza unui conflict personal s-a ajuns ca să vorbiți cei din presă despre FR Schi și toată lumea vorbește și este cu lupa sub FR Schi. Nu cred că le convine nici lor, a spus Ioan Achiriloaie la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -