În weekend are loc Cupa Satelor la oină

Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în colaborare cu Primăria Comunei Vorona din județul Botoșani, organizează în acest weekend Cupa Satelor la oină ediția 2021.

Patru echipe și-au anunțat prezența, la una dintre competițiile de tradiție ale sportului nostru național.

Biruința Gherăești, Energia Rîmnicelu, Avântul Vorona și Victoria Surdia Greci se vor lupta pentru marele trofeu pus în joc.

„Oina s-a născut la sat și sunt sigur că va fi o luptă aprigă pentru trofeu. Oina a fost sportul rege în mediul rural ani de zile. Din păcate avem doar 4 echipe participante, ne așteptam și ne doream mai multe. Încercăm să readucem strălucirea pierdută acestui sport minunat, iar astfel de competiții sunt extrem de importante. ” a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

Meciurile Cupei Satelor la Oină ediția 2021 se vor desfășura pe terenul Liceului Tehnologic Ștefan cel Mare și Sfânt din Vorona, județul Botoșani.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -