COMEDIE ÎN GHENCEA | ARDELENII AU JUCAT ÎN DEPLASARE CHIAR DACĂ ERAU GAZDE, NUMAI CA FCSB SĂ NU JOACE PE STADION

Meciul de rugby din Superliga Națională, dintre U. Cluj și CSA Steaua, s-a disputat astăzi pe stadionul Ghencea, chiar dacă ardelenii erau gazde.

Acțiunea s-a vrut una menită a le bloca accesul celor de la FCSB pe stadion Ghencea, după ce au făcut cerere oficială de a juca cu Academica Clinceni, informează DigiSport.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei vicecampioanei Ligii 1, a lansat noi atacuri spre CSA Steaua.

,,Dacă se confirmă faptul că CSA a plătit deplasarea echipei de rugby Universitatea Cluj pentru ca aceasta să joace în Ghencea și returul, așa cum a jucat și turul, vom face o adresă către domnul Ministru al Apărării să vina toți în Ghencea și să joace acolo și fotbal și rugby.

Cine vrea să fie primit să joace acolo, pe banii CSA. Asta ne demonstrează că Armata are bani! Atunci îl vom informa și pe domnul Câțu, premierul României, că atunci când are nevoie de bani să construiască ceva în țara aceasta să apeleze la Armata, că au destui”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -