Ianis Hagi ar fi dorit la AS Roma de către Jose Mourinho. Reacția românului când a fost întrebat despre transfer

Ianis Hagi ar fi dorit Jose Mourinho, iar AS Roma ar fi dispusă să achite 20 de milioane de euro pentru transfer, conform PRO TV.

Înaintea meciului de campionat cu Dundee, jurnaliștii scoțieni l-au întrebat pe Hagi Jr. despre zvonurile apărute în presă.

„Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun.

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers”, a spus Ianis Hagi.

Potrivit presei scoțiene, Hagi ar fi nemulțumit că nu a jucat atât cât și-a dorit la Rangers și că e interesat să plece. Totodată, și Lazio și-ar fi exprimat interesul pentru transferul românului, însă suma mutării a fost prea ridicată.

Ianis Hagi a jucat 65 de meciuri la Rangers, în care a marcat 13 goluri și a oferit 19 pase decisive.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -