Ilie Stan, despre situația de la FC Brașov: ,,Jucătorii au muncit și de abia au primit banii pe două luni”

Ilie Stan, fostul antrenor al lui FC Brașov, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 7 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre situația de la FC Brașov.

Ilie Stan susține că a fost îndepărtat de la FC Brașov, pentru ca unele persoane din conducere să poată avea control deplin la echipă și mai ales să își păstreze anumite legături cu impresari din fotbal.

Ilie Stan a fost nervos după ce a fost demis de la FC Brașov, mai ales că a fost anunțat printr-un mesaj pe WhatsApp, iar a doua zi nu a fost lăsat să își conducă antrenamentul, fiind oprit de bodyguarzi la poarta stadionului.

,,S-au încheiat toate problemele vis-a-vis de contract. Vă rog să nu mă mai întrebați de domnul Mărginean, deoarece nu îmi face plăcere și credeți-mă că aș vrea să stau liniștit și astăzi.

Sper să fie ultimul caz, pentru că nu este normal să te comporți în halul acesta. Eu am venit în baza unui contract, în baza unor clauze clare, pentru că indiferent ce ar face, banii trebuie să mi dea. M-a deranjat foarte mult, cât de dușmani am fi, tot ne puneam frumos la masă și discutam, când este vorba de un contract. Eu am crezut că pot să fac minuni și nu am reușit”, a spus Ilie Stan, la Radio Sport Total FM.

Ilie Stan: ,,Rușine conducătorilor, rușine celor care au fost pe lângă mine și au fost primii care au sărit la gâtul meu”

,,Numai eu și primarul știm în ce condiții am început a cest proiect. Am rămas complet dezamăgiți, deoarece nu eram un infractor să mă trateze în halul în care m-au trat. Rușine conducătorilor, rușine celor care au fost pe lângă mine, celor care i-am propus în noua organigramă și au fost primii care au sărit la gâtul meu, dar normal, din cauza rezultatelor. Rezultatele au venit în urma multor probleme”, a mai adăugat Ilie Stan.

Ilie Stan: ,,Jucătorii au muncit și debea au primit banii pe două luni”

,,Vreau să îmi felicit jucătorii cei care au fost lângă mine de la începutul acestui proiect, pentru că nimeni nu venea, fără nici o garanție, dar au muncit și de abia au primit banii pe două luni. Și-au plătit chiriile singure și s-au chinuit pe acolo prin Brașov. Dacă unul dintre ei se accidenta sau se întâmpla ceva cu ei, își terminau cariera”, a mai spus Ilie Stan.

Ilie Stan: ,,Am zis că este un oraș mare, cu suporteri și economie, dar n-am putut să reușesc”

,,Mi-a părut foarte rău că am venit la Brașov. Eu m-am dus în baza unui contract pe 3 ani de zile, pentru că aveam experiența Brăneștiului, am zis că dacă aveam 23 de ani și am reușit la Brănești, unde era oraș mic. Am zis că dacă este un oraș atât de mare, cu suporteri, cu economie, cu tot ce îi trebuie fotbalului românesc, însă n-am putut să reușesc. După ce a venit acest președinte s-a schimbat toată strategia vis-a-vis de tot ceea ce vroiam să facem. Nu poți face un proiect pe un an de zile. Asta este pierdere de bani și de timp, a și de aburit suporterii, ceea ce cred că suntem în 2021 și nu mai merge”, susține Ilie Stan.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -