Dănuț Lupu: ,,Eu spun că avem mari probleme la centrele de copii și juniori”

Dănuț Lupu, fostul jucător al echipei din ,,Ștefan cel Mare”, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre radiografia sportului românesc. 

,,Eu spun că avem mari probleme la centrele de copii, nu mai există nici antrenorii care erau cândva. Eu sper în 3-4 ani să ne revenim și noi, trebuie să recunoaștem că suntem o țară care de-a lungul anilor a scos sportivi extraordinari. Atâta timp cât nu se mai face ora de sport în școli și licee, care era defapt obligatorie, astăzi a devenit un eșec. Înainte nici nu aveai voie să te învoiești de la ora de sport, însă astăzi nici nu se mai face ora de sport. Să știți că de vină sunt și părinții, copiilor le convine mult mai mult să stea cu telefonul în mână, decât să facă mișcare și sport. Înainte ne jucam în fața blocului, pentru că nu aveam telefon, nu aveam nimic. Acum te uiți cum toți copiii stau pe telefoane. Acum, foarte mulți și-au făcut școli de fotbal, dar dacă școlile de fotbal nu au continuitate și copilul la 14 ani nu ai ce să faci cu el, copilul ăla se lasă de sport. Sunt mai multe probleme, mai ales în fotbal”, a spus Dănuț Lupu, la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -