Oficial: Marius Șumudica a semnat cu Yeni Malatyaspor

Fostul antrenor al CFR Cluj a semnat astăzi cu Yeni Malatyaspor. Echipa turcă se află pe locul locul 17 din 20 în prima ligă cu doar două victorii.

,,Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul român Marius Șumudică până la finalul sezonului. Îl întâmpinăm pe Marius Șumudică și echipa sa și le dorim succes”, a anunțat clubul pe rețelele de socializare.

Malatyaspor este a patra echipa din Turcia pe care o pregătește românul, după Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

Marius Șumudică a preconizat încă din 25 septembrie că va semna cu o echipă din Turcia. Acesta a declarat la Radio Sport Total FM, că a avut discuții cu mai multe echipe, printre care și o echipă din Turcia, din subsolul clasamentului.

,,Aștept să iau această decizie și sper ca în maxim o lună să semnez un nou contract. Sper să ajung în Turcia, am avut discuții avansate cu o echipă, însă am refuzat deoarece erau în subsolul clasamentului și era un proiect greu de dus până la capăt”, a declarat Marius Șumudică.

Se pare că Șumudică a accepta oferta și dacă îi va salva pe cei de la Yeni Malatyaspor, va deveni cu adevărat un erou. Yeni Malatyaspor, la acest moment se clasează pe locul 17, din 20 de echipe.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -