Grigore Sichitiu: “Arabia Saudită este o surpriză. Argentina venea cu misiunea de a câștiga Campionatul Mondial”

Grigore Sichitiu, fostul mare antrenor care a avut performanțe mai ales în zona arabă și care a fost unul dintre primii tehnicieni care a lucrat în Golf, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 22 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Ionel Luțan, despre partida dintre  Argentina și Arabia Saudită, încheiată cu scorul de 1-2.

,,Este o surpriză enormă, nu-mi vine să cred. Am văzut multe nenorociri în fotbalul ăsta, dar asemenea surpriză mai rar. Argentina venea cu misiunea de a câștiga Campionatul Mondial și ca să te bată Arabia Saudită care n-a bătut în istoria ei o echipă de top, iată că acum fotbalul demonstrează că dacă nu-l tratezi cu foarte multă seriozitate.

Avea Helmus Schon o vorbă fantastică: ‘nu există șmecher care să păcălească fotbalul’. Mare dreptate a avut acesta. Îmi pare pentru Messi, pentru Di Maria, dar nu se poate la nivelul acesta să ai un asemenea rezultat. Dacă era spre finalul competiției puteai să iei în calcul că erau obosiți, dar e primul meci din grupă și jocul Argentinei a arătat destul de modest.

Am fost în Argentina și în Brazilia, și întotdeauna am rămas de la nea Mircea cu aplecarea către jucătorii care au știut cu mingea, asemenea surprize am văzut multe în viața mea, dar la nivelul acesta nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. Cine a jucat la pariuri pe Arabia Saudită cred că a câștigat enorm, dar cine s-ar fi gândit?”, a spus Grigore Sichitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -