Iosif Rotariu nu e impresionat de victoria României cu Moldova: “Adversarul a fost nu modest, foarte modest. Un antrenament cu public și nimic mai mult”

Iosif Rotariu, fost component al echipei naționalei și al Stelei, spune că victoria României cu Republica Moldova, scor 5-0, nu este relevantă, adversarul fiind foarte modest.

Rotariu a declarat, în direct la Sport Total FM, că nu se poate face o analiză în urma jocului, dar l-a remarcat pe Denis Drăguș, despre care spune că va fi un jucător important pentru echipa națională în viitor.

“Dacă e să analizăm din punct de vedere al rezultatului, a fost foarte bine. Dacă e să analizăm per total, adversarul cu care am jucat… Nu aș putea să fac o analiză profundă și să mă entuziasmez de joc și de rezultat. Adversarul a fost nu modest, foarte modest. Cred că n-am mai văzut de multă vreme o echipă națională să joace atât de slab cum a jucat cea a Moldovei. Așa că nu pot să analizez, dar toată lumea așteaptă, toată lumea speră, cred că un câștig al naționalei e Denis Drăguș, în ambele meciuri a arătat că echipa națională se poate baza pe el în viitor. În rest, un joc de antrenament cu public și nimic mai mult.

Din punct de vedere al selecției fiecare poate să fie subiectiv, fiecare să aibă pe vreunul preferat. Campionatul intern nu ne oferă foarte multe lucruri, e un campionat slab, un campionat care nu ne ajută pentru a da jucători la echipa națională și a spera la un turneu final. Și atunci s-au adus jucătorii care au jucat la echipele lor de club, dar v-am zis, campionatul nostru e la un nivel foarte scăzut”, a spus Iosif Rotariu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -