Pronosticurile olandezului Ronald de Boer pentru Cupa Mondială

Fostul internațional olandez Ronald de Boer a afirmat că vede Brazilia favorită clară la Cupa Mondială 2022, eveniment ce se dispută până pe 18 decembrie în Qatar, țară în care el s-a stabilit de ani buni.

Astfel, fostul fotbalist de la Ajax și FC Barcelona e de părere că Brazilia se va impune în finala de pe 18 decembrie de pe Lusail Stadium, într-o confruntare cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

“Pentru mine, Brazilia este clar favorită să câștige trofeul. Când jucătorii brazilieni pun tricoul galben pe ei ceva se întâmplă în modul lor de a gândi. Cred că Brazilia va fi pregătită în totalitate pentru această Cupă Mondială și cred că vor câștiga din nou trofeul”, a spus Ronald de Boer pentru The Peninsula Qatar.

În schimb, el consideră că naționala statului Maroc ar putea fi surpriza turneului final. “Întotdeauna ai parte de o surpriză la Cupa Mondială. Eu cred că Belgia se va chinui, iar Maroc va fi echipa surpriză din grupă”, a mai spus fostul jucător de la FC Barcelona.

De asemenea, Ronald de Boer a analizat și parcursul Olandei de la Cupa Mondială, care face parte din aceeași grupă cu Qatar, Ecuador și Senegal. “Ca olandez am fost destul de mulțumit să văd tragerea la sorți și cred că echipa poate fi și ea fericită. Să fim în aceeași grupă cu țara gazdă Qatar este ceva special pentru mine, din moment ce locuiesc la Doha de ani buni, dar pentru mine Olanda și Senegal sunt favorite să avanseze”, a comentat De Boer.

Trăiește Cupa Mondială în stilul Unibet!

https://www.youtube.com/watch?v=tHI-7_nmguo

Nu doar specialiști precum Ronald de Boer au opinii privind câștigarea Cupei Mondiale. Astfel de previziuni fac și fanii simpli ai fotbalului, care pot miza la Unibet pe cote excelente antepost, sute de opțiuni pre-meci și piețe de pariuri live deschise non stop pe perioada meciurilor.

În plus, pentru a celebra la nivel maxim turneul final, utilizatorii pot profita și de numeroasele oferte pariuri Mondial pe care Unibet le derulează în această perioadă, după cum urmează:

Bounce – Condițiile de participare sunt foarte ușor de îndeplinit, totul este gratuit, iar marele premiu este de 500.000 RON, la care se adaugă numeroase alte surprize, precum pariuri și rotiri oferite de Unibet pentru răspunsuri corecte la întrebări.

Combo Booster – Utilizatorii pot primi cu 50% mai mult pentru biletele multiple care au minim 4 selecții, dacă fiecare are cotă minimă 1.25. Campania se desfășoară pe toate sporturile.

Uniboost – Unibet le oferă săptămânal utilizatorilor 10% pe un număr de 10 bilete live diferite, pentru toate meciurile de fotbal și tenis ce au o cotă de minim 1.50. Utilizatorii pot obține până la 2.000 RON în plus, cu miză maximă de 100 RON. Sunt acordate săptămânal 5 creșteri pentru biletele de fotbal și alte 5 pentru cele de tenis.

Bet Builder (Creare Pariu) – Una dintre inovațiile de care utilizatorii Unibet beneficiază vine cu noi funcții. Acum, utilizatorii pot adăuga și mai multe meciuri, cu un număr total de 12 selecții. De asemenea, pot include și Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonașe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

Iar utilizatorii noi sunt răsplătiți suplimentar de Unibet, aceștia având posibilitatea să opteze pentru pachete de bun venit mai avantajoase pe perioada Turneului Final din Qatar.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -