Dani Coman: “Jucătorii au nevoie de o atmosferă favorabilă. Umiditatea este foarte mare în Qatar, sunt și ei tot oameni”

Dani Coman, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 22 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Ionel Luțan, despre partida dintre  Argentina și Arabia Saudită, încheiată cu scorul de 1-2.

,,Este o mare surpriză, nu mă așteptam, sincer, dar fotbalul poate oferi și asemenea surprize. Noi ca telespectatori, nouă ne plac astfel de meciuri. Sunt și ei tot oameni, și Messi, și Ronaldo, sunt și ei tot oameni până la urmă.

Până la urmă au și ei nevoie de o atmosferă favorabilă și de atmosferă, dar mai ales de umiditatea din Qatar, sunt mulți factori care determină o evoluție mai ștearsă pentru unii dintre jucători. Eu totuși sper ca Argentina să rămână una dintre favorite, să depășească fază grupelor și să-i putem vedea în fazele următoare ale competiției.

Eu cred că echipele mari se vor impune, nu cred că vom avea surprize din sferturi de finală încolo. Mă gândesc că tot Germania, Brazilia, Anglia, care au arătat un fotbal foarte bun, cred că tot ele vor fi în fazele superioare și de ele ne vom bucura până la urmă.”, a spus Dani Coman la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -