Grigore Sichitiu a identificat marea problemă a lui Ronaldo în Arabia Saudită: “Toată lumea o să aibă pretenții extraordinare de la el, că e plătit cât 7 echipe”

Grigore Sichitiu, fostul antrenor care a avut performanțe mai ales în zona arabă și care a fost unul dintre primii tehnicieni români care a lucrat în Golf, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Cu peste 15 ani experiență în zona arabă, 3 sezoane fiind petrecuce chiar în Arabia Saudită, Sichitiu spune că lui Cristiano Ronaldo îi va fi greu să se adapteze, mai ales din cauza climei. Totodată, fostul tehnician a catalogat ca impardonabilă gafa lui Ronaldo, care a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud la prezentarea acestuia la Riad.

“Gafa mi s-a părut impardonabilă. Nu poți să confunzi Saudi Arabia cu South Africa, nu știu cum s-a exprimat că am văzut doar scris. El a spus într-un interviu că nu are decât 6 clase, să nu-l mai certe pentru evaziune fiscală, că el nu se ocupă cu așa ceva. Acum se confirmă că e o gafă impardonabilă. Mai ales Al Nassr, care are un prinț foarte exigent, nu i-a picat bine. Plus că antrenorul Garcia a spus că a vrut să-l aducă pe Messi, altă gafă, parcă s-a făcut concurs. Dar depinde cum joacă… El nu realizează că acolo are un adversar extraordinar, mai ales că e la Riad, nu la Jeddah, unde e umiditate. La Riad e căldură uscară, eu nu discut de stadion, că acolo nu e problemă, se face temperatură bună de joc. Dar în cursul săptămânii ai căldură uscată, te pregătești în jur de 45-50 de grade din aprilie încolo. Nu mai e chiar atât de tânăr să ducă eforturile astea, iar toată lumea o să aibă pretenții extraordinare de la el, că e plătit cât 7 echipe”, a declarat Sichitiu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -