Claudiu Tudor, despre noile achiziții de la Petrolul Ploiești: “Jucătorii se pregătesc foarte bine. Sper să ne prezentăm promițător în prima etapă”

Claudiu Tudor, președintele Petrolul Ploiești, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 6 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre noile achiziții de la Petrolul Ploiești.

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul sârb Stefan Purtic, legitimat ultima oară în prima ligă din ţara natală, la FK Vozdovac, jucătorul alăturându-se deja lotului pregătit de Nicolae Constantin în cantonamentul din Turcia.

,,Nu ne lăudăm, doar certificăm transferurile, Moldoveanu Robert, Cosmin Achim și un mijlocaș sârb, Ștefan Purtic. Nu a fost nevoie de cântar, jucătorii se pregătesc foarte bine, iar în primele două zile a fost perfect și sper că ne vom prezenta destul de promițător încă din prima etapă. (n.r.: Vor exista și jucători care vor părăsi echipa?) Din păcate ne lovim de câteva refuzuri, am deschis discuții cu Gheorghi Pașov, însă aceasta nu mai vrea. Am discutat să plece cu ceea ce are de luat la nivelul acesta, dar din păcate ne lovim de a cere banii pe 5-6 luni înainte, dar aceste lucruri sunt ca la colț de stradă, de parcă mergem la o femeie mai ușoară mai și plătim înainte”, a spus Claudiu Tudor la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -