Giovanni Becali, despre echipa națională: “A demonstrat că se poate juca și fotbal. Vor urma trei meciuri care vor decide drumul echipei naționale”

Cunosctul impresar Giovanni Becali, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 24 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre evoluția echipei naționale.

,,Echipa pe care o avem în acest moment a demonstrat că se poate juca și fotbal, cel puțin în repriza a 2-a. Eu cred că dacă antrenorul ar rămâne și ar continua cu acești tineri, care nu mai sunt debutanți, sunt la o vârstă înaintată acum, vom putea să avem succes în viitor.

Eu l-aș vedea pe Edi să meargă în continuare pe acestă linie, să meargă cu jucători tineri care nu ajung la 30 de ani, care știu fotbal, așa cum au arătat-o și în repriza a 2-a. Sper ca Edi Iordănescu să continuie, dar bineînțeles și cu acordul conducerii Federației Române de Fotbal”, a spus Giovanni Becali la Radio Sport Total FM.

Impresarul s-a arătat deranjat de schimbările pe bandă rulantă de la echipa națională, însă a menționat că sunt importante următoarele trei meciuri ce vor decide drumul echipei naționale.

,,Nu are rost să discutăm, în ultima perioadă i-am schimbat pe toți, dar important este că trebuie să înceapă o perioadă pentru pregătirea la cupele europene.

România va avea trei meciuri în primăvară, care vor decide drumul pe care îl avem în continuare de parcurs”, a mai agăugat Giovanni Becali.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Foto: prosport.ro

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -