Mihai Stoichiță, despre motivele pentu care FRF a renunțat la Florin Bratu și Bogdan Lobonț: “Au fost niște antrenori profesioniști și extrem de dedicați”

Mihai Stoichiță, șeful comisiei tehnice a FRF, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre despărțirea selecționerilor de la echipele naționale de U21 și U20.

,,La U20 nu era nevoie de o schimbare. A fost o negociere cu Bogdan Lobonț, însă el era prins cu obținerea licenței PRO și era foarte ocupat din cauză că făcea o muncă extrem de grea la observare a jucătorilor, pentur că la U20 asta înseamnă. Trebuie să vezi foarte mulți fotbaliști și să te hotărăști ce livrezi către U21 și către echipa mare, iar atunci este foarte greu, mai ales când faci și licența PRO. 

La Florin Bratu au fost probleme de renegociere a contractului, pentru că așa era prevăzut să se renegocieze după un an de zile, în care nu ne-am pus de acord și atunci am zis că e mai bine să ne despărțim și am încheiat toată treaba. 

Consider că amândoi au fost niște antrenori profesioniști, extrem de dedicați funcției pe care o avea, însă funcția asta implică foarte multe riscuri. Sper ca la anul să putem reveni întrun Campionat Mondial, deși e mai greu pentru că știți foarte bine că sunt 8 echipe doar”, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -