Victor Becali spune că fanii au decis că FCSB e Steaua: “E un interes extraordinar al fanilor, dacă mai era nevoie de confirmare cu FCSB și cu Steaua”

Victor Becali spune că interesul extraordinar al fanilor FCSB din ultima vreme ar trebui să pună capăt discuțiilor dintre CSA Steaua și FCSB privind numele și palmaresul.

Acesta a declarat, în direct la Sport Total FM, că FCSB va juca cu tribunele pline dacă se va califica în grupele Conference League, după dubla cu Viking.

“Important e să privim partea bună, interesul extraordinar al fanilor, dacă mai era nevoie de confirmare, cu FCSB și cu Steaua. O să se supere unii, e problema lor că se supără, nu mă privește, e evident. Aici lucrurile sunt clare, nu e nici cel mai mic dubiu.

Eu am mai spus-o, cred că, după mult timp, dacă mai era nevoie, omul care era cel mai în măsură să lămurească lucrurile astea, le-a lămurit, Cristian Gațu, care a fost comandatul clubului. Acum câteva luni am văzut un interviu în care nu putea explica cineva mai bine decât a explicat el. Contradicții vor fi întotdeauna.

La meciul trecut al FCSB-ului din Conference League au venit atâția oameni, la un meci nu atât de important ca să zic așa, nu era un meci în grupe. Dacă FCSB intră în grupe, joacă cu stadionul plin”, a declarat Victor Becali.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -