Naționala României rămâne fără antrenor și la U19: “Are oferte mai bune din străinătate la U19 și U20. Nu avem ce face”

Mihai Stoichiță, șeful comisiei tehnice a FRF, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre echipele naționale de tineret.

,,Din ce am văzut la U19, din ce generație avem va fi o cursă pasionantă în primul turneu în care suntem cum Letonia, Lituania și Turcia, într-un turneu de elită, iar după vom vedea ce se întâmpla. Sunt convins că ce avem la ora actuală, putem ajunge departe. Nu pot spune că nu sunt mulțumit de ceea ce fac acești antrenori.

Din păcate, cel care ne-a calificat la Europene, Adrian Văsâi, care vreau să-i mulțumesc pe această cale, ne părășește pentru că are oferte din străinătate la U19, U20 și nu avem ce face.

Problema noastră mare este să găsim un înlocuitor la U19, pentru că se aproprie turneul acesta la care nu avem niciun fel de perioadă de calificare, în care nu avem niciun fel de meci de pregătire, pentru că sunt jucători care activează în divizia A, în divizia B, este greu să-i chemi. Antrenorii trebuie să înțeleagă că interesul nostru este să formăm jucători, pentru că vizibilitatea este la echipa mare.

Degeaba jucăm bine la nivelul de juniori și tineret, dacă din păcate echipa mare este cireașa de pe tort. Eu sper că Edi va colabora cu ei și va alege cel mai bine și să sperăm că avem un reviriment la Liga Națiunilor, cu Islanda și Bosnia”, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -