Gigi Becali a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Florinel Coman, dar jucătorul a refuzat să plece: “Te duci să-ți blestemi zilele acolo?”

Gigi Becali putea să dea lovitura cu transferul lui Florinel Coman în această iarnă. Patronul FCSB a dezvăluit, după victoria cu Sepsi, scor 1-0, că un club din Argentina a fost dispus să achite clauza de reziliere a lui Coman, în valoare de 5 milioane de euro.

Florinel a discutat cu Becali despre o posibilă plecare, iar în final a luat decizia să rămână la liderul din SuperLiga și să aștepte o ofertă din Europa.

“Eu am avut pe Florinel Coman o ofertă de 5 milioane de euro. Era clauza lui. Acum 3 zile! El mi-a zis: ‘Băi nea Gigi, ce zici dumneata, eu aia fac!’. 

L-am pus să îmi spună echipa. Era o echipă din Argentina. I-am zis: ‘Florinele, ai familie, apartament, ești în creștere de formă. Poți pleca la o mare echipă din Europa! De ce să pleci și să îți blestemi zilele în Argentina?’.

Mi-a zis că oricum luase decizia. El are 5 milioane de euro clauză. M-a rugat să-i pun o clauză mai mică atunci când a prelungit contractul. Lui Olaru i-am pus mai mare, 20 de milioane de euro, el mai are 3 ani de contract.”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Florinel Coman mai are contract cu FCSB până în vara anului 2028.

11 goluri și 9 pase decisive și-a trecut în cont Coman în acest sezon.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -