Ilie Năstase, noi detalii privind filmul documentar despre viața sa: “O să apară în cinema. Intenționăm să fie premiera pe 14 aprilie la Sala Palatului”

Viața lui Ilie Năstase va fi prezentată într-un film documentar, în regia lui Tudor Giurgiu, care va purta numele “Nasty”.

Ilie Năstase a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre cazul de dopaj al Simonei Halep, pe scurt, dar și despre cariera sa și filmul ce urmează să intre în cinematografe în această primăvară.

“Eu mi-am sacrificat viața întreagă. Acum m-am dus la doctor că mă dor picioarele. Mi-a spus doctorul “domnule Năstase, dacă nu vă dureau picioarele era o problemă. Dumneavoastră ați mers sute de mii de kilometri, ați alergat pe terenurile de tenis, e normal să vă doară. Într-un fel corpul meu e mai sănătos ca al unui cetățean de vârsta mea, că sportul mi-a dat niște mușchi solizi care acum mă ajută la bătrânețe.

Eu am făcut un gest care nimeni în lume nu l-a făcut. Borg avea 20 de ani și eu 30, la finala din 1977 de la Wimbledon, prima finală a lui și după a mai luat 4 la rând. Am sărit fileul, l-am îmbrățișat și l-am pupat. L-am felicitat și el a căzut în genunchi în genunchi în fața tribunei jucătorilor. El a spus că nimeni n-a făcut asta, să sară fileul să-l îmbrățișeze. Ne mai și enervam noi din când în când, dar accepta că știa că așa sunt în viața de zi cu zi. Mai mult i-am enervat cu jocul, asta era problema. Nu era de ajuns să-i enervez, trebuia să-i bat și pe teren.

Filmul o să apară în cinema, intenționăm să fie premiera pe 14 aprilie la Sala Palatului, deocamdată e sala ocupată. Încercăm să vorbim cu persoanele care au eveniment atunci rezervat și să le dăm lor pe 21, să vedem dacă se poate. S-a semnat un contract cu HBO Europe, am plătit tot până acum. Spre exemplu, 1 minut la Wimbledon costă 19.000 de lire. După aia și TVR a vrut bani, le-am dat și lor. Am ales melodia din film “I did it my way” de Frank Sinatra. E producție românească, Tudor Giurgiu și Cosmin Hodor. Sunt imagini, cele mai multe, de cânt jucam, interviuri cu jucătorii și interviuri cu mine. Dar filmul durează cred că 1 oră jumătate, dintre care 1 oră e ce s-a întâmplat pe teren și se s-a întâmplat în toată perioada”, a declarat Năstase.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -